top of page

Hallo Ergo!-workshops

Maak kennis met onze leuke workshops voor kinderen! Inclusie voorop. Wij organiseren zowel workshops voor kinderen zonder als met beperking. Samen is alles leuker!

Hallo Ergo!-ontdekkingsnamiddag

DSC05777.JPG

Wat is er nu leuker dan samen spelen? Met dat doel voorop (en het weten dat spelen eigenlijk ook gewoon leren is) kwam het idee van de ontdekkingsnamiddagen tot stand.

We nodigen kinderen, hun broers en/of zussen van eender welke leeftijd én (groot)ouders uit om samen te komen spelen en te ontdekken. Onze ontdekkingsnamiddag bestaat deels uit geleide activiteiten, deels uit vrij spel. Ook animatie in thema (bijv. circus, herfst,...) mag natuurlijk niet ontbreken.

Het leukst van al? Echt elk kind is welkom. Ook kinderen die net dat tikkeltje anders zijn! Samen is alles leuker, iedereen is welkom, iedereen hoort erbij.

Wij organiseren bij tijd en stond zelf een ontdekkingsnamiddag waar tickets voor gekocht kunnen worden in onze webshop. Daarnaast komen wij ook graag naar jou toe voor een leuke speel- en leernamiddag helemaal samengesteld op basis van jouw wensen. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Hopelijk tot binnenkort!

Hallo Ergo! verjaardagsfeestje

Is er binnenkort iemand jarig bij jou thuis? Is die gek van circusdieren, popcorn, suikerspinnen, clowns, acrobaten, glittertattoos en plooiballonen? Dan komen wij heel graag naar jou toe voor een ontdekkingsnamiddag (+- twee uur) bij jou thuis. De ontdekkingsnamiddag bestaat uit geleide activiteiten aslook uit vrij spelen en ontdekken aan't einde. Elk kind ontvangt na afloop een leuke goodiebag om thuis verder te spelen. 

Ook hier staat inclusie centraal. Elk kindje hoort erbij, elk kindje mag meespelen, kijken, beleven. Ook zij die misschien wat drukker of net wat rustiger zijn of iets meer structuur nodig hebben. Op zoek naar een leuke activiteit tijdens een verjaardagsfeestje van een kindje met een beperking, ook dat kan! 

Neem zeker contact op voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen en misschien tot binnenkort!

IMG_1659.heic
b88ed9a9-f419-4ab8-a7c3-59d9f47862c9.JPG

Ontdekkingsnamiddag op maat

Ben jij op zoek naar een workshop op maat binnen de doelgroep kinderen? We werken met plezier samen met jou een workshop uit op maat. (Ter illustratie: denk aan een ontdekkingsnamiddag voor de allerkleinsten met open ended play, sensorisch spel,... of een leuke buitenspeeldag, iets leuks voor de kinderen van jouw organisatie,...).

Pssst... Onze workshops kunnen ook helemaal op maat voorzien worden op vlak van beschikbare tijd. Een uurtje, een halve dag of een hele dag plezier: alles kan, alles is bespreekbaar. 

ed1969a0-d3d7-4623-8222-31e7835d018a.JPG

Sensorische belevingswandeling - Zemst

November 2022

bottom of page