top of page

Hallo Ergo!-vormingen

Maak kennis met onze vormingen! Hieronder vind je steeds ons actueel, educatief vormingsaanbod terug.

2.jpg

Met: Nienke Van Hecke, kinderergotherapeute en Armani Heirweg, kleuterjuf oudste kleuters

Datum: 7 maart 2023, 19u30 - 21u

Doelgroep: (zorg)leerkrachten, ondersteuners, therapeuten, PAB-assistenten, begeleiders,... van kinderen tussen 2,5 en 8 jaar. (Instapklas - 2de leerjaar.)

Deelnameprijs: €15/persoon

Na betaling ontvang je een inschrijvingsbevestiging per mail. De unieke deelnamelink wordt de dag voor de webinar per mail aan jou bezorgd.

Afgelopen: Webinar in klascontext, met live Q&A

Hallo Ergo! presenteert: een webinar IN klascontext! Kleuterjuf Armani Heirweg en Hallo Ergo! bundelen de krachten. We gaan op zoek naar praktische handvaten om aan de slag te gaan met steeds diverser wordende klasgroepen. We nemen samen het klasgebeuren onder de loep. Hoe kan je  juist inspelen op niveauverschillen in de klas? Hoe ga je om met steeds meer uiteenliggende noden per kind? Hoe blijf je positief vooruitkijken in dit hele verhaal?...

We zoomen concreet in op volgende twee thema's:

  1. Zelfstandigheid in de klas: we gaan op zoek naar manieren om de zelfstandigheid van elk kind te bevorderen. We delen handvaten om kinderen meer verantwoordelijkheden te kunnen geven zodat jij als leerkracht makkelijker je handen vrij kan maken om daar te stimuleren en ondersteunen waar nodig.

  2. Kringwerking: Klassikale activiteiten organiseren in een diverse klasgroep kan voor extra uitdagingen zorgen. Wij delen graag onze tips en tricks om klassikale activiteiten zo vorm te geven dat ze aansluiten bij verschillende niveaus en zo meer kinderen aansluiting vinden bij het aanbod.

Als kers op de taart: we nemen deze webinar samen op IN de klas van Juf Armani. Cool toch? Zo kunnen we meteen ook laten zien wat we vertellen en spelen we echt in op de realiteit.

Tot slot vindt aan het eind van de webinar een live Q&A plaats, waarin Armani en ikzelf graag antwoorden geven op jouw vragen. Samen denken, samen doen. Samen is alles leuker!

Zin om deel te nemen? Klik dan snel op de rode button 'Schijf je in', voeg het en voeg het gewenste aantal deelname-tickets toe aan je winkelmandje. Je ontvangt na afrekenen meteen een inschrijvingsbevestiging. Jouw unieke deelname-link krijg je de dag voor de webinar in je mailbox. Na afloop van de webinar ontvang je van ons een persoonlijk attest van deelname. Inschrijven kan tot en met zondag 5 maart 2023.

Zien we je dan?!

Kostenloos annuleren kan per mail naar info@hallo-ergo.be, uiterlijk tot 2 weken voor aanvang van de webinar. 

bottom of page