top of page

Missie en visie

Samen is zoveel leuker!

Hallo Ergo! is gestart als een vrijwillig initiatief om mijn (Nienkes) passie voor kinderergotherapie te delen. Aangezien ze met haar enthousiasme geen blijf wist, startte ze in oktober 2021 op social media een pagina om anderen te inspireren. Ouders, jongeren, studenten, therapeuten, leerkrachten, iedereen was en is nog steeds welkom!

 

Wij van Hallo Ergo! dragen samenwerken erg hoog in het vaandel. Samen bereik je zoveel meer. Competitiviteit is niet aan ons besteed. 

Dat verklaart dan ook meteen het motto van Hallo Ergo!. Samen ervaringen delen, samen nadenken over hoe zaken aangepakt kunnen worden, met begrip én respect ten opzichte van elkaar. Kind en context staan centraal.

 

In onze maatschappij draait vaak alles rond ‘groots’ en ‘complex’, en Hallo Ergo! staat dan ook exact voor het tegengestelde. Binnen Hallo Ergo! houden we alles simpel en toegankelijk. Begrijpbaar en te gebruiken voor iedereen. Niet vergezocht en complex, wel eenvoudig, makkelijk inzetbaar en leuk. De Hallo Ergo!-materialen in de webshop zijn door onszelf vervaardigd. Niet machinaal, wel vol liefde en warmte. Gemaakt in onze tuin en living, speciaal voor jullie allemaal! De andere educatieve materialen zijn een waardevolle aanvulling.

 

Heb je zelf ook tonnen inspiratie, bergen ideeën of wil je iets gepersonaliseerd ontvangen? Alles is bespreekbaar, want… Samen denken, doen én dromen is zoveel leuker!

IMG_5352_edited_edited.png
bottom of page