top of page

Hallo Ergo!-team

Dit zijn wij! 

IMG_8977_edited.jpg
Joris Vandebosch2.png
IMG_5729_edited.png

Nienke

Kinderergotherapeut in hart en nieren

Ik, Nienke Van Hecke, ben de enthousiaste 'founder' van Hallo Ergo!. Ik studeerde in 2014 af als ergotherapeute en volgde bijkomend een postgraduaat over kinderen en jongeren met leer- en ontwikkelingsproblemen. In 2018 startte ik binnen het CAR te Genk en in 2022 maakte ik de overstap naar het (inclusief) onderwijs. Heerlijk! Aansluitend werk ik enkele uren per maand als PAB-assistent bij een jongen met het syndroom van Down. Aangezien ik met mijn enthousiasme voor het vak geen blijf wist, en al mijn ideeën uit 'goesting' met anderen wilde delen startte ik in 2021 Hallo Ergo!, onder het motto: 'samen is alles leuker'!

Joris

Houterige productontwikkelaar

Joris Vandebosch is mijn echtgenoot en eveneens opgeleid als ergotherapeut. Hij rolde al snel het onderwijs in vult zijn dagen met het inspireren van studenten binnen de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool PXL. In zijn vrije tijd voelt hij zich het best als hij thuis achter zijn 'workmate' kan staan om allerhande zaken te vervaardigen uit hout. Zo ontstond het idee om achter die 'workmate' ook de handen uit de mouwen te steken voor Hallo Ergo!. Mijn 'houterige' productontwikkelaar zet mijn ideeën om in handgemaakt, educatief materiaal. Niet machinaal, wel vol passie en warmte!

Janne

Jolige producttestster

Janne is de waardevolste en mooiste samen-creatie die we als koppel ooit vormgaven. Ze gaf onze liefde voor elkaar een naam en mag dus niet ontbreken als teamlid van Hallo Ergo!. Janne 'springt' meteen op het materiaal dat ik bedacht en Joris maakte. Telkens kan ze niet wachten om dat nieuwe 'speelgoed' uit te proberen (en een eigen exemplaar op te eisen ;-)...). Je kan er dus zeker van zijn dat de materialen van Hallo Ergo! kinderen prikkelen en aanspreken. Bovendien worden ze door Janne rechtstreeks bij de bron getest op functionaliteit. Oh, wat zijn we blij met onze Janneman aan onze zij!

bottom of page