top of page

Kras & win!

Wij hebben het geluk elke dag te mogen doen wat we graag doen. Van onze hobby maakten we ons bijberoep. Dat geluk delen we elke dag met jullie. Hier, in't echt, op social media,... Daarom: tijd om jullie ook wat geluk te bezorgen! Bij tijd en stond organiseren wij een 'kras&win-actie' om een portie geluk jouw richting uit te sturen. Kraslotje bemachtigd? Kras en kijk meteen of én wat je gewonnen hebt! Ontdek hieronder steeds de algemene voorwaarden van de lopende 'kras&win-actie.

Hallo Ergo! bestaat 1 jaar!

Op 1 januari 2022 zag Hallo Ergo! officieel het levenslicht! Intussen vieren we al ons éénjarig bestaan. Geen beter moment om onze eigen 'Hallo Ergo!-kraslotjes' de wereld in te sturen. Wat is er leuker deze tijd dan krassen én misschien wel winnen? De kraskaarten van onze verjaardagsactie worden tot en met 31 januari 2023 verdeeld.

Er zijn verschillende manieren om een Hallo Ergo!-kraskaart te bemachtigen. Die vind je hieronder. Ontvangen, gekrast en gewonnen? Dan heb je tot en met 31 maart 2023 om contact op te nemen om je gewonnen kraskaart te valideren. 

Veel krasplezier!

Neem contact met ons op om je prijs te valideren!

Hoe kom je aan een Hallo Ergo!-kraskaart?

Schermafbeelding 2022-12-26 om 12.56.41.png
Schermafbeelding 2022-12-28 om 11.29.36.png

Wat kan je winnen met deze kraskaart-actie?

DSC05722.JPG

HOOFDPRIJS

1x All-inclusive ontdekkingsnamiddag t.w.v. €500

Kras je deze prijs dan komen wij naar jou toe voor een ontdekkingsnamiddag bij jou thuis, op school, binnen je organisatie,...! We zorgen voor een twee uur durende speel- en leernamiddag met zowel begeleide als vrije activiteiten. Als kers op de taart voorzien we een leuk tussendoortje voor elk kind, alsook extra entertainment. Dat wil je meemaken, toch?

We voorzien een aanbod voor max. 25 kinderen. Inclusie voorop, dus elk kind kan deelnemen. De datum kan gekozen worden door jou als winnaar, maar de ontdekkingsnamiddag moet doorgaan op een woensdagnamiddag, in een schoolvakantie of in het weekend, afgestemd op de beschikbaarheden van het Hallo Ergo!-team. Gewonnen? Neem dan voor 1 maart 2023 contact op om je prijs te valideren. De organisatie van de ontdekkingsnamiddag zelf mag na deze datum plaatsvinden.

bottom of page