top of page
Hallo Ergo! zomert
Hallo Ergo! zomert

za 27 jul

|

Lummen

Hallo Ergo! zomert

Kom jij ook spelen en ontdekken in onze Hallo Ergo!-belevingstuin? Samen is alles leuker!

Datum en tijd

27 jul 2024, 14:00 – 17:00

Lummen, Sint-Annastraat 42, 3560 Lummen, België

Over dit evenement

Hallo Ergo! zomert en dat zou nog leuker zijn met jou erbij!

Wat staat er te gebeuren? Wel, we toveren onze tuin om tot een ware Hallo Ergo!-speelzone voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar én hun ouders/grootouders/...! Sensorisch spel voor klein en groot - écht ook voor groot -, een speurtocht in het bos, Vlaamse-kermis-plezier, creatief gerief, open-einde-fun, motorisch parcours,... Allemaal inbegrepen bij je inschrijving. Je kind speelt met wat hij of zij wilt, geen druk op de ketel, alleen maar fijn samen-plezier. Je kan doorlopend komen spelen tussen 14u en 17u en kiest dus zelf hoe lang je op bezoek komt.  Vergeet je speelkledij niet aan te trekken!

Je betaalt €10 per kind, ouders nemen gratis deel. Wij zijn helemaal fan van samen beleven. Grootouders, tantes en nonkels, nichtjes en neefjes,... zijn dan ook meer dan welkom. Gewoon een ticketje kopen per kind en als volwassene fijn mee komen ontdekken.

Van buiten spelen krijg je dorst en honger. We voorzien iets te drinken en te snoepen. Bij elke inschrijving zitten twee consumpties inbegrepen. Je ontvangt de bonnetjes ter plaatse. Leuk toch? Nadien nog honger of dorst? Dan kan je vrijblijvend wat lekkers extra aankopen aan een prijsje. Van picknicken tot tafelen, het kan. Lekker doen waar jullie zin in hebben, op je eigen zomerse tempo.

Rustig kindje in huis? Deugeniet ten top? Bij Hallo Ergo! is iedereen welkom. Inclusie voorop!

En als het dan regent?... Van een bui zijn we niet bang. Buiten spelen kan je ook in de regen of tussen de buien door. Er zal altijd wat ruimte overdekt beschikbaar zijn. Laat het Belgische weer ons echt helemaal in de steek, dan nemen we vooraf contact op met iedereen die ingeschreven is.

Je bezoek aan onze speel-tuin koppelen aan andere leuke activiteiten in de buurt? De kindvriendelijke Abdij van Herkenrode, mét Clavis-winkel, ligt om de hoek. Het centrum van Hasselt vind je op 25' rijden van hier. Ook Bokrijk, BE-Mine Beringen en C-mine Genk liggen in de buurt. Een dagje uit vol plezier verzekerd!

Tickets

  • Hallo Ergo! zomert

    € 10,00
    +€ 0,25 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Vertel het verder!

bottom of page