top of page
Hallo Ergo! opent de deuren!
Hallo Ergo! opent de deuren!

za 06 apr

|

Lummen

Hallo Ergo! opent de deuren!

Samen is alles leuker, dus wij openen onze deuren voor jong en oud!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum en tijd

06 apr 2024, 13:30 – 16:30

Lummen, Sint-Annastraat 42, 3560 Lummen, België

Over dit evenement

Heb jij nog niets gepland op zaterdag 6 april 2024? Op zoek naar een leuke uitstap met je kids? Spring dan gerust eens binnen tussen 13u30 en 16u30!

We voorzien leuk speel- en ontdekplezier voor jong, binnen in onze veranda, maar bij mooi weer ook buiten op ons terras. Sensorische spel, open einde plezier of educatief ontdekken, het kan allemaal. En 't is helemaal gratis vandaag! 

Interesse in onze webshopmaterialen? Ook dan is er goed nieuws. Kom langs (zonder kids mag zeker ook), verken onze materialen en geniet van 10% korting ter plaatse op ons volledige assortiment. We zorgen voor een hapje en een drankje om het nog gezelliger te maken.

Woon je iets verder? Combineer een bezoekje aan ons dan met een uitstap naar Clavis Herkenrode, Plopsa Indoor Hasselt, de Japanse Tuin of ga gewoon samen op ontdekking in Hasselt centrum. Een dagje uit met z'n allen, niets leukers dan dat.

Psssst... Inschrijven hoeft niet, maar het is natuurlijk altijd leuk om te weten hoeveel mensen we mogen verwachten. Klik dus gerust vrijblijvend op 'Ik kom!'.

Tot binnenkort!

Vertel het verder!

bottom of page