top of page
Hallo Ergo! op de Dag van de Zorg
Hallo Ergo! op de Dag van de Zorg

zo 17 mrt

|

Ergotherapiepraktijk Samen bERGOp

Hallo Ergo! op de Dag van de Zorg

Wij trekken naar Waasmunster! Kom jij een kijkje nemen op de Dag van de Zorg? Plezier verzekerd met leuke gratis workshops en ontdekavonturen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Datum en tijd

17 mrt 2024, 10:30 – 15:00

Ergotherapiepraktijk Samen bERGOp, Nederheirweg 1, 9250 Waasmunster, België

Over dit evenement

Op 17 maart 2024 trekken we met onze Hallo Ergo!-camionette richting Waasmunster voor de Dag van de Zorg. Samen met ergo-collega's van Samen bERGOp en Hefboom ergotherapie bieden we gratis workshops en spelplezier aan voor jong en oud.

Het programma:

- Workshop voor kinderen om 10u30 en 15u30 door ergotherapiepraktijk Samen bERGOp. (+- 30 minuten, gratis, inschrijven is niet nodig);

- Workshop voor ouderen om 11u30 en 14u30 door Hefboom ergotherapiepraktijk. (+- 30 minuten, gratis, inschrijven is niet nodig).

En wat komen wij van Hallo Ergo! dan daar doen? Wél wij zorgen voor een leuke inclusieve ontdekhoek voor de kids. Eveneens helemaal gratis, plezier verzekerd! Je kan doorlopend langskomen van 10u30 tot 15u, nadien trekken we terug naar Limburg ;-). Naast deze ontdekdag nemen we ook educatief materiaal mee, zodat je ook daar in't echt mee kennis kan maken.

Leuk toch? Zien we jou dan daar? Inschrijven is niet nodig, maar mocht je toch willen laten weten dat je komt, kan dat door je hier in te schrijven. Tot dan in Waasmunster!

Vertel het verder!

Klik vrijblijvend op de rode knop bovenaan om te laten weten dat je komt. Tot dan!

bottom of page